Toidust

Lõpuks on hakatud avalikult rääkima sellest, mis ometigi nii lihtne ja loogiline. Tuleb süüa naturaalset toitu, kõik need vahepeal üles kiidetud margariinid ja light tooted on paras jama. Mõned aastad tagasi kaotasin paar piimaklienti, kellel perearst oli kolesterooli pärast ehtsa piima ära keelanud. Üks neist hakkas nüüd uuesti tellima. Oh aegu, oh kombeid, kõik muutub. Ehk terve mõistuse võidukäik toitumise vallas jätkub. Lisan siia pildi oma talupoja õhtusöögist.

Poest ostetud on sool, suhkur, jahu, majonees, pipar ja loorber, aha jaa, õlu ikka ka. Õlu on kastmes. Ülejäänud kõik enda kasvatatud: liha, kartul, peet, porgand, tomat, küüslauk
Lisan Pärnu Postimehe artikli lingi, mis minu tõekspidamistega hästi haakub.
 http://pluss.parnupostimees.ee/606978/toit-voib-teha-terveks-ja-haigeks/

Advertisements

3 thoughts on “Toidust

    • Lugesin artiklit ja koguni kommenteerisin. Mahe tahetakse natuke halvamaiguliseks tembeldada, ei ole sellega nõus. Majoneesi saab teha küll, ma ise ei ole siiani proovinud. Mul tuleks ta poolmahe, sest munad on omast käest. Seni olen puuduvad toiduained tavapoest ostnud, GMO-d vältides. Hakkan tõsiselt kaaluma, et need ka mahedad hankida. Lätis sain omatehtud majoneesi, hea oli. Kindlasti saab kusagilt netist retsepti ka, mingis kokaraamatuski olen näinud. Ise kõike seni veel teha ei jõua, aega napib.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s