Veiselihast

Pull sai täna tapetud, liha toome ära kolmapäeval. Püüame neljapäevaks nii palju tükeldada, et Viljandi inimesed ikkagi 1.03.12 tellitud liha kätte saaksid. Pärnusse pigem tooks teisipäeval 6.03.12 . Kõige parem on veiseliha peale 28 päevast laagerdumist 1-2 kraadi juures. Kahjuks ei ole meil nii ideaalseid tingimusi. Hakklihale ei tee see muidugi midagi, kui ka vähem seisnud on, aga praetükid pehmenevad paremini, kui on kauem seisnud. Tellida võib, siis oskan enam-vähem arvestada. Olen mõelnud ka puljongi keetmisest, kontidega tuleb ju ka midagi ette võtta. Ka mul endal pole aega, et head kaua keenud puljongit supi jaoks teha. Niisiis mõtlesin, et keedaks suurema potiga ja paneks karpidega sügavkülma. Keeta tuleb muidugi kaua, et tekiks enam-vähem konsentraat. Huvitav, kas keegi oleks veel sellisest puljongist huvitatud?

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s