Veiselihast

Pull sai täna tapetud, liha toome ära kolmapäeval. Püüame neljapäevaks nii palju tükeldada, et Viljandi inimesed ikkagi 1.03.12 tellitud liha kätte saaksid. Pärnusse pigem tooks teisipäeval 6.03.12 . Kõige parem on veiseliha peale 28 päevast laagerdumist 1-2 kraadi juures. Kahjuks ei ole meil nii ideaalseid tingimusi. Hakklihale ei tee see muidugi midagi, kui ka vähem seisnud on, aga praetükid pehmenevad paremini, kui on kauem seisnud. Tellida võib, siis oskan enam-vähem arvestada. Olen mõelnud ka puljongi keetmisest, kontidega tuleb ju ka midagi ette võtta. Ka mul endal pole aega, et head kaua keenud puljongit supi jaoks teha. Niisiis mõtlesin, et keedaks suurema potiga ja paneks karpidega sügavkülma. Keeta tuleb muidugi kaua, et tekiks enam-vähem konsentraat. Huvitav, kas keegi oleks veel sellisest puljongist huvitatud?

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s